Luxe sloep huren in Amsterdam

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.

Bent u opzoek naar een leuk uitje met je gezelschap? En wil je een keer iets vernieuwends dan altijd standaard hetzelfde? Dan is Event op het water de juiste partij voor u! Heeft u ooit wel is gevaren op een luxe sloep in Amsterdam? Bij event op het water is het mogelijk. Wij verhuren verschillende luxe sloepen en boten in Amsterdam en omstreken. Op bijvoorbeeld de partyboot Amsterdam kan er gefeest worden tot maximaal 250 passagiers. U stapt op achter het centraal station van Amsterdam en wij zullen dan vertrekken richting het IJsselmeer door de oranjesluis langs IJburg. Tijdens de tocht ziet u Amsterdam zoals u Amsterdam nog nooit gezien heeft en kunt u zien hoe mooi Amsterdam is vanaf het water. Ook met één van de

onze luxe sloepen kunt varen door de grachten van Amsterdam en kunnen wij u meenemen in de geschiedenis van de grachten van Amsterdam. Hoe leuk en uniek is dat?

“Beleef Amsterdam op een geheel unieke manier”

Boot te huur Amsterdam

Een boot te huur in Amsterdam kan via Event op het Water. Wij van Event op het Water zijn een bemiddelingsplatform dat voor jullie als klant alles verzorgd en regelt om jullie uitje helemaal vlekkeloos te laten verlopen en al het regelwerk uit handen te nemen. Wij hebben geruime ervaren in het organiseren van boot evenementen en in het faciliteren hiervan. We hebben in Amsterdam een boot beschikbaar en dit is een 2-deks schip waarbij u met mooi weer ook uw feest op het buitendek kunt organiseren en kunt genieten van het mooie weer. Hoe uniek en gaaf is dat? Er is een bar aanwezig op de boot, we hebben disco verlichting en een goede geluidsinstallatie en we hebben diverse lounge meubels. We kunnen de boot aankleden naar jullie eigen smaak en wensen.

Mogelijkheden

Vijf Partyboten (25-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (20-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

BBQ Boot v

Wij hebben niet stil gezeten

Nu we weer mogen varen van het kabinet zijn wij Event op het Water natuurlijk weer van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en wij zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening te verbeteren. Ook zijn de schepen geschilderd van binnen en buiten en hebben de schepen veel onderhoud gehad. Dus de boten zien er weer gelikt uit.

Wij varen voor covid-19 uitbrak 7 dagen per week 24 uur per dag en zijn niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Dit maakt ons uniek en erg aantrekkelijk voor organisaties die een feest willen organiseren voor hun achterban. Naast Amsterdam varen wij ook in Utrecht en Rotterdam. Daarom kunnen

wij de hele randstad bedienen en kan iedereen die in of om de randstad woont met ons varen en kan er dicht in de buurt opgestapt worden.

Eten op een boot in amsterdam

Naast commerciële feesten kunt u ons ook benaderen voor een verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje, congres of andere doeleinden. Wij werken samen met een hele goede en betaalbare cateraar die heerlijke arrangementen aanbied die u bij ons kunt gaan bestellen. Wat te denken aan een heerlijk buffet met vers bereide vis van Volendamse komaf. Of wat je te denken een aan heerlijke BBQ arrangement met verse vleesgerechten uit eigen slagerij. Alles wat zij aanbieden is vers en met persoonlijke aandacht bereid. Mocht u geïnteresseerd zijn om met ons te gaan varen neem dan contact met ons op en wij helpen en denken graag mee om uw evenement onvergetelijk te laten worden.

Ahoy


Event op het Water

Bekijk ook onze andere boten

Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Utrecht
PARTYBOOT UTRECHT
Waarom een feest vieren op een BBQ boot?

Een BBQ boot is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl je door de kanalen van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld: het eten, drinken, de schipper en alle overige bemanning zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Hoe huur ik een BBQ boot?

U kunt via onze website een offerte aanvragen om een BBQ boot te huren. Wilt u meer informatie over onze arrangementen en de opties om boten te huren? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer over de opties.

Welke arrangementen zijn er?

U kunt kiezen uit diverse arrangementen voor een BBQ boot. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Populaire BBQ: het standaard menu;
  • BBQ Deluxe: complete barbecue met het beste vlees en vis;
  • Halal BBQ: een BBQ pakket dat voldoet aan de Halal-richtlijnen;
  • BBQ Kids: speciaal menu voor kinderen;
  • BBQ Marina: speciaal vis menu;
  • Vega BBQ: vegetarisch menu.

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Welke andere boten kan ik huren?

Het is uiteraard mogelijk om een BBQ boot in Amsterdam te huren maar u kunt ook kiezen om met de BBQ boot naar een andere stad, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België te varen. Tevens bieden wij andere boten aan, zoals onze partyboot of een borrelboot. Wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top