Amsterdam Light Festival

Logo Light Festival Amsterdam

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

uniek festival op het water


Rondvaart Amsterdam doen tijdens het light festival Amsterdam? Een rondvaart door de grachten, onder het genot van een hapje en een drankje… Wie wil dat nou niet? Een rondvaart tijdens de avonduren door onze hoofdstad is niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners en andere bezoekers van de stad. Lichtkunst in de grachten van Amsterdam hoe uniek is dat. Het populaire winterse evenement, een van de meest toonaangevende lichtkunstfestivals ter wereld.

Eigenschappen van Rondvaart Amsterdam

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

Amsterdamse grachten

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

elfde editie

Ligt Festival Amsterdam 5

Het Amsterdams Light Festival wordt dit jaar gehouden van 1 december 2022 tot en met 22 januari 2023. Het is alweer de elfde editie van dit populaire evenement op de grachten van Amsterdam. Tijdens deze editie kunt u genieten van meer dan 20 lichtkunstwerken langs een prachtige waterroute in de grachtengordel van Amsterdam. Het Light Festival Amsterdam is een festival die elk jaar gehouden wordt in Amsterdam in de winter maanden. Om dit unieke evenement te beleven kunt u het beste een rondvaart boot huren bij Event op het Water en de mooie unieke kunstwerken bewonderen vanaf het water. Wanneer u rondvaart door de grachten van Amsterdam en u zult genieten met volle teugen van de lichtkunstwerken en het verlichte Amsterdam. Hoe uniek is dat?


De lichttentoonstelling van dit jaar zal langs een hele nieuwe route afleggen. Van 1 december 2022 tot 22 januari 2023 is. Amsterdam opnieuw 53 dagen lang het toneel van internationale lichtkunst.

“Beleef Amsterdam op een geheel unieke manier”

Hoe onze klanten ons ervaren

Ligt Festival Amsterdam 5
Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

informatie over de kunstwerken

Ligt Festival Amsterdam 5

Dit jaar heeft het Light Festival heeft meer dan 20 kunstwerken langs de vaarroute. Elk lichtkunstwerk vertelt zijn eigen verhaal en is gemaakt door een andere kunstenaar, maar er zitten ook inspirerende verhalen en thema’s tussen, die u kunt horen via de audiotour aan boord. De audiotour is beschikbaar in de talen Nederlands en Engels. Ook voor toeristen is het dus zeker de moeite waard om een tocht te maken door het Light Festival Amsterdam.

rondvaart light festival

Ligt Festival Amsterdam 5

Beleef het Light Festival Amsterdam 2022 vanaf het water met een gids of audiotour in het Nederlands of Engels. Ga mee op onze rondvaartboot door de grachten van Amsterdam met gezellige en luxe boten zoals bijvoorbeeld “rondvaart Amsterdam”. Elk van de boten is uitgerust met kussens, dekens & toilet. Tijdens de 90 minuten vaart, begeleid door een vriendelijke schipper, zult u niet alleen genieten van de indrukkende kunstwerken die voorbij komen op de route en ondertussen kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

grachtengordel Amsterdam

Ligt Festival Amsterdam 9

Dus bent u opzoek naar een leuk uitje in de wintermaanden? En wilt u een keer iets anders dan altijd standaard hetzelfde? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u! Heeft u ooit wel is gevaren op een luxe sloep in Amsterdam? Bij Event op het Water is het mogelijk. Wij verhuren verschillende luxe sloepen en boten in Amsterdam en omstreken. Op bijvoorbeeld de “Rondvaart Amsterdam” kan er gefeest worden tot maximaal 70 passagiers. U kunt op- en afstappen ergens op de grachten van Amsterdam. En wij varen met u de route van het Light Festival Amsterdam. Tijdens de tocht ziet u Amsterdam zoals u Amsterdam nog nooit gezien heeft en kunt u zien hoe mooi Amsterdam is vanaf het water. Vooral als het donker is Amsterdam echt mooi met alle lampjes in de bomen op de grachten en de bruggen. Het is erg sfeervol en zeker een aanrader!


Ben u geïnteresseerd in de voorwaarden en beschikbaarheid van onze schepen neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zullen u binnen 24 uur reageren.

Bekijk ook de andere arrangementen

Ligt Festival Amsterdam 10

borrelboot

partyboot

bBq boot

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ligt Festival Amsterdam 11

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Ligt Festival Amsterdam 12
Scroll naar boven