Leukste boottochten in Utrecht

De domtoren in Utrecht

Leukste boottochten in Utrecht

Benieuwd naar de leukste boottochten in Utrecht? Utrecht ontdekken vanaf het water is leuk voor tal aan gelegenheden. Voor een familiefeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, noem maar op. Wij verzorgen meerdere boottochten door de grachten van Utrecht en begrijpen als geen ander dat jij graag wilt weten wat de leukste zijn. Wij varen uiteraard door de grachten door de binnenstad van Utrecht, maar ook door allerlei andere wateren in de stad. We zetten de – naar onze mening leukste boottochten – in Utrecht voor je op een rij.

Boottochten in Utrecht

Wanneer je eens in de binnenstad van Utrecht bent geweest, weet je dat de grachten door de binnenstad stromen. Niet zo gek dus, dat men voor de leukste boottochten vaak voor Utrecht kiest. Naast de grachten vind je allerlei terrasjes, die tijdens warme lente- en zomerdagen goed gevuld zijn. Extra leuk dus, om op die dagen op de Utrechtse grachten en langs de terrasjes te varen en Utrecht bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wist je dat de Utrechtse grachten een rijke geschiedenis kennen? De geschiedenis van de grachten begon in het begin van de 12e eeuw, toen de gracht door de binnenstad van Utrecht gegraven werd. Vandaag de dag zijn de Utrechtse grachten beeldbepalend voor de binnenstad van Utrecht.

Van een partyboot tot een grachtenboot

De leukste boottocht in Utrecht maak je naar onze mening op een van onze boten, zoals een grachtenboot, partycruiser, partyboot, borrelboot of BBQ boot. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, reünie, bedrijfsfeest, of als uitje met het gezin. Omdat op de boten 30 tot 700 mensen passen, vind je altijd een geschikte boot voor jouw gelegenheid in Utrecht.

Al wordt het wel lastig om met een grote boot waar 500 of 700 gasten op passen, door de grachten te varen. Gelukkig kent Utrecht in dat geval nog meer mooie wateren waar we samen op kunnen varen. In overleg bepalen we een mooie route, zodat we de voor jou leukste boottocht in Utrecht kunnen samenstellen.

Onder het genot van een hapje en een drankje

Een boottocht in Utrecht is naar onze mening alleen een geslaagde boottocht wanneer je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het uitzicht. Uiteraard is alleen het uitzicht en de ervaring al mooi, maar een hapje en een drankje zetten toch wel de puntjes op de i. Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waar je een keuze uit kunt maken. Je hebt de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Heb je voorkeur voor een basic arrangement, of past een speciaalbier proeverij beter bij de aangelegenheid? Bekijk gerust de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Voor welke boottocht in Utrecht kies jij?

Als je het ons vraagt, zijn de leukste boottochten in Utrecht de boottochten van Event op het Water. Kies de boot die bij de gelegenheid past, bijvoorbeeld de grachtenboot of de partycruiser. Maak de boottocht helemaal naar wens door eventueel een arrangement toe te voegen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Naast in de wateren van Utrecht, varen we ook door de wateren van andere steden. Van Rotterdam tot Amsterdam. We dragen graag bij aan en onvergetelijke dag.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Leukste boottochten in Utrecht 5
Scroll naar boven