Landingspagina

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring

Mogelijkheden

Landingspagina V3 1

Vijf Partyboten (25-240 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (20-80 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

lunch
Partyboot Amsterdam XL

100+ boten

Flexibele tijden

Tevredenheid op 1

Alles kan én mag!

Landingspagina V3 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld worden, maar ook gefeest en gedanst. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar u met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij uw partyboot in zoals u dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

BBQ boot in Amsterdam huren

Wilt u een BBQ boot in Amsterdam huren? Dat kunt u terecht bij Event op het Water. Op deze manier kunt u op een unieke manier barbecueën. Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Dan is een BBQ boot een zeer goede optie om toe te voegen. Uw gasten zullen het barbecueën op het water niet snel vergeten! Bij ons kunt u heerlijk barbecueën op onze BBQ-boot, terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft zich nergens druk om te maken als u kiest voor onze barbecue boot in Amsterdam.

Stapt u binnenkort aan boord van een boot met BBQ in Amsterdam? U kunt heerlijk door de grachten varen, terwijl u geniet van heerlijk eten en fijn gezelschap. Boek vandaag nog via onze website. Meer informatie? Neem contact op!

“Geniet van heerlijk eten, terwijl u door de Amsterdamse grachten vaart.”

Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water

 • Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Mooi aangeklede boten, goede service, heerlijke gerechten
 • Relatief lage prijzen
 • Afspraak = afspraak, daar kunt u altijd op rekenen

Vraag direct een offerte aan om te genieten van een heerlijke barbecue op het water in Amsterdam. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Genieten van heerlijk eten op de grachten

Bij ons geniet u van heerlijk eten op onze BBQ boten. Dit gaat uiteraard in combinatie met bier, wijn of fris. Wij denken altijd met u mee en u kunt zelf uw route bepalen. U kunt met de barbecue boot door heel Amsterdam varen of alleen het gedeelte met de grachten meepakken. Maar het is uiteraard ook mogelijk om naar een andere stad te varen, zoals Rotterdam, Utrecht of Den Bosch.


Heeft u personen in het gezelschap die bepaalde dieetwensen hebben? Dat is voor ons geen enkel probleem. Als u dit vooraf aan ons doorgeeft, houden wij hier absoluut rekening mee. Wij maken al onze gerechten in eigen keuken en ook de sauzen worden door onszelf gemaakt.

BBQ boot in Amsterdam voor een vrijgezellenfeest

Hoe leuk is het om uw vrijgezellenfeest op de grachten van Amsterdam te vieren, terwijl u geniet van heerlijk eten? Op onze boten zijn fijne zitplaatsen en goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarbij houden wij alle veiligheidsmaatregelen in acht. Als u een BBQ-boot in Amsterdam huurt voor uw vrijgezellenfeest, wordt alles voor u geregeld. U kunt genieten van uw feest met uw gezelschap op een unieke plaats, terwijl u geniet van het heerlijke eten wat wij u serveren.

Buiten een BBQ boot, zijn onze boten ook een partyboot. U kunt zeker feesten en dansen daar onze partyboten een groot open buitendek hebben. De partyboot wordt ingericht zoals u dat wenst. Van diner tot dansvloer. De boten beschikken over professionele geluidsapparatuur, die gratis gebruikt mag worden.

Diverse arrangementen

Onze barbecue arrangementen variëren en zijn geschikt voor diverse feesten en partijen. U kunt kiezen voor een standaard menu, maar ook uit een zeer deluxe menu. Wij hebben onze arrangementen voor u op een rijtje gezet:

 • BBQ Populaire: het standaard menu
 • BBQ Deluxe: complete barbecue met het beste vlees en vis
 • BBQ Halal: een BBQ pakket dat voldoet aan de Halal-richtlijnen
 • BBQ Kids: speciaal menu voor kinderen
 • BBQ Marina: speciaal vis menu
 • BBQ Vega: vegetarisch menu

Verschillende soorten schepen

Wij hebben verschillende soorten schepen voor een heerlijke rondvaart of partyboot. Het ligt er aan, hoe groot uw gezelschap is. Onze kleinste boot is een rondvaartboot voor de grachtengordel, deze kan 75 mensen huisvesten. Het grootste schip is onze Partycruiser 2. Hier op kunnen 700 mensen tegelijkertijd rond varen. Onze partycruiser 1, voor maximaal 600 mensen, is een perfect rondvaartschip voor een dancefeest of voor de organisatie van een evenement dat niemand ooit zal vergeten.


Uiteraard hebben wij nog meer schepen, die verschillende groottes hebben en tussen onze kleinste en grootste boot in liggen. Dit betekent dat er voor iedereen een passend schip te vinden is, waar je heerlijk kunt barbecueën op het water bij Amsterdam.

Huur een BBQ-boot in Amsterdam

Wilt u heerlijk eten met op de achtergrond de historische grachtenpanden van Amsterdam? Vraag dan direct een offerte aan voor onze BBQ boot in Amsterdam, ook voor uw vrijgezellenfeest, high tea of als partyboot te huren.


Wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven graag informatie voor de mogelijkheden rondom onze partyboot, salonboot of borrelboot.

Offerte aanvragen

Landingspagina V3 3

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

Landingspagina V3 4
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Amsterdam
PARTYBOOT AMSTERDAM
Waarom een feest vieren op een BBQ boot?

Een BBQ boot in Amsterdam is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl u over het ‘t IJ van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld; het eten, drinken. Het nautisch team en horeca personeel zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Hoe huur ik een BBQ boot in Amsterdam?

U kunt via onze website een offerte aanvragen om een BBQ boot in Amsterdam te huren. Wilt u meer informatie over onze arrangementen en de opties om boten te huren in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de opties.

Welke arrangementen zijn er?

Als u U kunt kiezen uit diverse arrangementen voor een BBQ Boot in Amsterdam. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

– BBQ Populaire: het standaard menu

– BBQ Deluxe; complete BBQ met het vlees en vis

– BBQ Halal; een BBQ pakket dat voldoet aan de halalrichtlijnen

BBQ Kids; speciaal een menu voor de kinderen

BBQ Marina; Speciaal vis menu

BBQ Vega; een vegetarisch BBQ menu

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Welke andere boten kan ik huren?

Het is uiteraard mogelijk om een BBQ boot in Amsterdam te huren maar u kunt ook kiezen om met de BBQ boot naar een nadere stad, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België te varen. Tevens bieden wij ook andere boten aan, zoals onze partyboot of borrelboot. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top