Hoe lang kun je een boot huren?

Rondvaart Amsterdam

Hoe lang kun je een boot huren?

Wilt u een onvergetelijk en uniek feest organiseren met een heerlijke BBQ? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is een bemiddelingsplatform dat u als klant koppelt aan de rederij. Wij verzorgen van A tot Z alles voor u en zorgen dat alles goed verloopt en al uw wensen worden besproken met besproken met het sales team van de betreffende rederij. Wij hebben jaren langen ervaring in het bemiddelen en organiseren van tochten op boten en daarom kunnen wij u goed adviseren om voor u en uw gezelschap een onvergetelijke tocht te organiseren.

We hebben acht varende toplocaties met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een lekkere vers bereide BBQ bij Event op het Water bent u aan het juiste adres! Partyboot huren is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. We kunnen 24/7, 24 uur per dag varen. Waar andere feestjes om een bepaalde tijd de deuren moeten sluiten, kunnen wij doorvaren en doorfeesten tot diep in de nacht. Dat maakt ons een hele unieke partij wat net iets extra’s kan bieden ten opzichte van saaie onpersoonlijke zaaltjes. 

Maar hoelang kunt u varen op onze boten van Event op het Water? Dan kan zolang u dat wilt. Wij hebben een minimale afname voor de grachtenboten in Amsterdam van 2,5 uur en voor de grotere boten een minimale afname van 4 uur. Dit hebben wij gedaan om u echt de mogelijkheid te bieden om wat te zien van de omgeving waar wij varen. Wij adviseren niet langer dan 6 uur aan boord te blijven. Gasten vinden het dan meestal wel prima en willen graag aan wal.

BBQ boot Rotterdam
Wilt u met uw gezelschap zittend borrelen in Rotterdam? Dat kan bij Event op het Water. Stap bij ons aan boord, boek een boot en geniet van het prachtige uitzicht.

Met BBQ boot Rotterdam kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de Maas en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft? Dat kan bij ons. We hebben mooie routes voor u uitgestippeld waar wij alle veel gezelschappen voor u een unieke ervaring te willen geven. U zult verrast zijn hoe u het zult ervaren bij ons aan boord. En hoe uniek Rotterdam is om Rotterdam te bewonderen vanaf het water. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam hebben een buitendek, waarbij u kunt genieten van het zonnetje, een borreltje en een hapje en een zacht windje. Hoe lang kun je een boot huren? Bij ons kun je al een boot huren vanaf 1,5 uur.

Wij hebben ook verschillende BBQ-arrangementen. Van een standaard BBQ-arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en de beste vis van Volendamse komaf. Vers van de slager. Heeft u speciale dieetwensen? Geen probleem wij hebben een groot aanbod. En onze cateraar kan er rekening mee houden.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid en mogelijk bij ons aan boord? Vraag dan een offerte aan via onze website en wij helpen u graag verder.

Ahoy

Event op het Water

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Hoe lang kun je een boot huren? 5
Scroll naar boven