Teambuilding

Een Groepsactiviteit organiseren op een boot voor uw bedrijf, vereniging of een gezelschap? Wij van Event op het Water bieden deze mogelijkheid.  U zult samen met uw gasten genieten van het fantastische uitzicht, dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek, dat kan allemaal bij ons aan boord! Het organiseren van een activiteit is natuurlijk altijd maatwerk. Ieder heeft zijn specifieke wensen, daar helpen wij u graag mee en bezorgen u graag een onvergetelijk dag!

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. Onze schepen beschikken over een groot buitendek. Laat u gasten lekker genieten van gezellige muziek onder het genot van een koud drankje al dansend op het buitendek. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige dag organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje klik hier. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

 previous arrow
 next arrow
Slider
Buffet Arrangementen
foodcourt
walking diner arrangementen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn