Grachtengordel in Amsterdam huren?

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Grachtengordel 1

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Grachtengordel 2

Houdt u van modern en luxe, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze twee eigenzinnige en compleet uitgeruste rondvaartboten “Grachtengordel” bieden ieder plek aan 75 personen. Met mooi weer kan het volledige dak open wat de belevenis van luxe en ruimte meer versterkt. Met een heerlijk drankje en een hapje maakt een rondvaart door de Amsterdamse grachten compleet. 

Kwalitatieve partyboot in Utrecht huren?

De varende evenementenlocatie Grachtengordel is een verrassende boot die plaats biedt aan 75 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie door de Amsterdamse grachten is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

Kenmerken

  • borrel tot 75 personen
  • buffet tot 75 personen
  • zittend diner tot 75 personen
  • flexibel interieur
  • internationale scheepsbar
  • muziekinstallatie
  • toilet
  • verwarming
  • unieke evenementenlocatie door de Amsterdamse grachten

Drank- en dinerarrangementen

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank– en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’.

Alles kan én mag!

Grachtengordel 3

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

Standplaats en op- en afstaplocatie

Grachtengordel 4

De standplaats van de ‘Grachtengordel’ is Amsterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerte-aanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Vaargebieden

Grachtengordel 5

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

Grachtengordel 6

Ook vaart Event op het Water met de partyboot in Amsterdam: Partyboot Amsterdam. Daarnaast hebben we ook nog de gezellige Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op: Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Grachtengordel 7
Partyboot Amsterdam S
Partyboot Amsterdam XL
Waarom een feest vieren op de Grachtengordel?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Partyboot Amsterdam kan maximaal 100 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 100 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top