Unieke inkijk: Evelien familiedag BBQ Boot

BBQ-Boot-in-Utrecht

Evelien familiedag BBQ boot. Veel families plannen er jaarlijks een in: familiedag. Een dag of zelfs weekend dat geheel in het teken staat van met de familie zijn. Ook onze klant Evelien heeft familiedag er weer op zitten. Elk jaar vult haar familie het programma anders in. Dit jaar hadden Evelien, haar man en twee jongere broers de opdracht gekregen om op de zaterdag het avondeten te verzorgen. Evelien heeft ervoor gekozen om de BBQ Boot van Event op het water te huren.

Hoe zij en haar familie het ervaarden?

Lees verder.

 

Waarom de BBQ Boot?

“De BBQ Boot van Event op het water was de ideale kans om samen te genieten van lekker eten, het uitzicht en de wateren,” vertelt Evelien, “ik had enkel van deze boot gehoord via een collega en zij was er enthousiast over, dus het leek me het proberen waard. En dat was het zeker.” Met de BBQ Boot combineer je al het fijne aan de zomer in een uitje: varen, barbecueën en samen zijn.

Opstapplaats

Er zijn in meerdere steden in de Randstad opstapplaatsen voor de BBQ Boot. “Mijn familie bestaat uit geboren en getogen Amsterdammers. Ik ben zelf vanwege de liefde naar Rotterdam verhuisd. Omdat we besloten dit jaar onze familiedag in de omgeving van Rotterdam te plannen, leek het me leuk om te laten zien hoe mooi de wateren in Rotterdam zijn,” vertelt Evelien. Rotterdam heeft natuurlijk andere wateren dan de welbekende grachten in Amsterdam. Het is er veel robuuster en het ziet er moderner uit, wat zorgt voor een andere belevenis.

Alles inbegrepen

“Ik vond het fijn dat alles voor ons werd geregeld. Voor een grote groep een diner regelen kost al snel veel tijd en moeite omdat je overal aan moet denken, maar jullie maakten het me makkelijk. Iedereen in de familie gaf aan wat hun dieetwensen waren en ik liet de rest over aan Event op het water.” Event op het water zorgt ervoor dat alles is inbegrepen bij de huur van de BBQ Boot. Denk hier aan eten, drinken, de schipper en ander personeel. “De barbecue viel trouwens erg in de smaak! Het was leuk om dit een keer ergens anders te doen dan in een tuin. Het rondvaren in Rotterdam maakte het nog beter. Ik raad het aan.”

Vraag een offerte aan voor de BBQ Boot

Evelien en haar familie hebben een fijne tijd gehad op de BBQ Boot. Wilt u ook een rondvaart maken op een door ons verzorgde BBQ Boot?

Vraag een offerte aan!

Wij beschikken ook over andere uitjes waar u kunt varen. Wat dacht u van een rondvaart in Amsterdam of Borrelboot in Amsterdam? Neem contact op voor verdere vragen of om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via +31 (0)20 772 22 42 of info@eventophetwater.nl.

Instagram
Facebook

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Unieke inkijk: Evelien familiedag BBQ Boot 5
Scroll naar boven