Business Event

Perfecte zakelijke locatie!

Business Event

Ook voor een business event is alles mogelijk bij ons aan boord. Wilt u een heerlijke catering? We bieden tal van mogelijkheden. Met daarbij voor ieder wat wils. Zo kan de catering bestaan uit een heerlijke lunch, maar onze koks kunnen ook zorgen voor luxe buffetten en hapjes of voor een walking dinner. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en denken met u mee. Samen komen we er altijd uit!

Business event

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er een internationale scheepsbar, een muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting aanwezig. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank– en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker van kunt genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons, we staan voor u klaar!

Offerte aanvraag formulier

Bekijk onze diner mogelijkheden

Buffetten
BUFFET
ARRANGEMENTEN
Walking
WALKING DINNER ARRANGEMENTEN
BBQ Boot
BBQ
ARRANGEMENTEN

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top