Business event

Ook voor een business event is alles mogelijk bij ons aan boord. Wilt u een heerlijke catering? We bieden tal van mogelijkheden. Met daarbij voor ieder wat wils. Zo kan de catering bestaan uit een heerlijke lunch, maar onze koks kunnen ook zorgen voor luxe buffetten en hapjes of voor een walking dinner. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en denken met u mee. Samen komen we er altijd uit!

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er een internationale scheepsbar, een muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting aanwezig. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker van kunt genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons, we staan voor u klaar!

 previous arrow
 next arrow
Slider
Buffet Arrangementen
Diner arrangementen
walking diner arrangementen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn