Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

De beste rondvaart van Amsterdam

Ontdek Amsterdam vanaf het water tijdens de beste rondvaart van de stad. Vaar langs historische grachtenpanden, iconische bruggen en levendige markten. Geniet van adembenemende uitzichten op de befaamde architectuur.

Familiedag op de BBQ Boot in Amsterdam

Beleef een onvergetelijke familiedag op de BBQ Boot in Amsterdam! Geniet van heerlijk eten, terwijl je langs de schilderachtige grachten vaart. Creëer blijvende herinneringen met je dierbaren terwijl je samen lacht en ontspant.

Hoelang duurt de rondvaart in Amsterdam

De duur van de rondvaart in Amsterdam varieert afhankelijk van de gekozen route en het type rondvaartboot. Over het algemeen duren standaardrondvaarten tussen de 1,5 en 3 uur, terwijl sommige rondvaarten of privévaarten langer kunnen duren.

Wat is er te doen in Rotterdam

In Rotterdam is er van alles te beleven op het water! Verken de indrukwekkende haven tijdens een havenrondvaart, vaar langs moderne architectuur op de Maas, huur een waterfiets voor een actieve dag of geniet van een romantische cruise.

Varen door de Utrechtse grachten

Ontdek de betoverende schoonheid van Utrecht vanaf het water! Geniet van een ontspannen rondvaart door de historische grachten en bewonder de sfeervolle werven, pittoreske bruggen en prachtige historische gebouwen.

De beste rondvaart in Amsterdam

Ervaar de ultieme rondvaart door Amsterdam! Ontdek de iconische grachten, historische bezienswaardigheden en levendige sfeer tijdens een onvergetelijke tocht. Met deskundige gidsen, comfortabele boten en adembenemende uitzichten.

Heerlijk lunchen aan boord tijdens de rondvaart

Geniet van een heerlijke lunch aan boord tijdens je rondvaart! Laat je verwennen met smakelijke gerechten terwijl je langs de prachtige bezienswaardigheden vaart. Of je nu kiest voor een luxe maaltijd of een eenvoudige picknick, lunchen op het water.

Dineren aan boord en genieten van het uitzicht

Ervaar een culinair avontuur aan boord en geniet van een heerlijk diner met adembenemend uitzicht. Laat je smaakpapillen verwennen met verrukkelijke gerechten terwijl je langs de betoverende bezienswaardigheden vaart.

R3.2

Borrelboot huren in Amsterdam

Huur een borrelboot in Amsterdam en geniet van een gezellige tijd op het water! Breng je vrienden of collega's bij elkaar en geniet van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes terwijl je langs de prachtige grachten vaart. Ultiem genieten.

BBQ gril aan boord tijdens de rondvaart

Geniet van een unieke ervaring met een BBQ-grill aan boord tijdens je rondvaart! Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je langs de schilderachtige grachten vaart, met heerlijk gegrilde gerechten en een prachtig uitzicht. Een unieke ervaring.

Boot BBQ huren in Amsterdam

Ervaar de ultieme combinatie van lekker eten en ontspanning op het water met een boot BBQ in Amsterdam! Huur een boot, geniet van een grillfeest aan boord en bewonder tegelijkertijd de betoverende grachten van de stad.

Boot huren voor een verjaardag

Maak van je verjaardag een onvergetelijk avontuur door een boot te huren! Vier je speciale dag in stijl terwijl je met vrienden en familie langs de grachten vaart, geniet van heerlijk eten en drinken, en creëer blijvende herinneringen op het water.

Boot huren met een schipper in Amsterdam

Geniet van het ultieme gemak en comfort door een boot met schipper te huren in Amsterdam! Laat de ervaren schipper je door de betoverende grachten van de stad leiden, terwijl jij ontspant en geniet van het uitzicht. Unieke ervaring.

Boot huren voor een dag in Amsterdam

Huur een boot voor een dag in Amsterdam en ontdek de stad vanaf het water! Verken de betoverende grachten op je eigen tempo, geniet van het adembenemende uitzicht op historische gebouwen en bruggen, en creëer onvergetelijke herinneringen.

Boot huren voor een feest aan boord

Voeg een vleugje glamour toe aan je evenement door een boot te huren voor een feest aan boord! Geniet van een onvergetelijke ervaring terwijl je feest viert op het water, omringd door vrienden en familie met adembenemende uitzicht.

Evenementenschip

Waar kan ik een boot huren om te varen?

Je kunt op verschillende plaatsen een boot huren om te varen, afhankelijk van je locatie. Bekijk ons online platform waar je een breed scala aan boten kunt vinden, variërend van kleine luxe sloepen tot grote evenementenschepen.

R.1.2

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

De kosten voor het huren van een boot bij Event op het Water variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type boot, de duur van de huurperiode, extra diensten en speciale arrangementen die wij te bieden hebben.

Vrijgezellenfeest op een boot vieren

Vier het ultieme vrijgezellenfeest op een boot! Geniet van een onvergetelijke dag omringd door vrienden en familie terwijl je langs schilderachtige landschappen vaart. En proost op het leven samen met je gezelschap. Unieke ervaring.

Met prosecco de grachten over en geniet

Geniet van een heerlijk ontspannen uitje op de grachten met een vleugje elegantie. Vaar met een heerlijke gekoeld glas prosecco over de Amsterdamse grachten en laat je betoveren door het uitzicht en het lekkere weer tijdens de vaart.

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?